Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2010 / 10


(1)Pääkirjoitus
(2)Agri-marketin toiminta loppuu
(3)Reportaasi kentän laidalta ja vähän kentältäkin
(4)Vuoden tulokkuus ja patsashanke
(5)Paljastuksia
(6)Pyhäinpäivän aikaan ei havaittu häiriöitä
(7)Taloustilanne tyydyttävä, mutta ei pitkään
(8)Lukijan runo: Muinaishenget puhuvat
(9)Surmanajaja osa XXXX
(5) Paljastuksia
Luettu 926 kertaa
Miehemme Maailmalla
Lähimmäisten kylä Helsinki

Miehemme Maailmalla on viime aikoina tyytynyt tarkkailemaan maailmaa kotoa käsin. Onneksi tiheästi asuttu seutu on taannut jännitystä ja seurattavaa ihan koti-ikkunasta käsin.

Miehemme Maailmalla on saanut seurata kuinka taloyhtiön asukastoimikunnan puheenjohtaja-pariskunta on kantanut kotiinsa laatikkokaupalla janojuomaa, mutta kauppaan lähdettäessä pullonpalautukseen lähtee vain muutama limonaatiputilo. Mihin pantit katoavat? Missä vastapäätä asuva perheenisä käy töissä kun auto on poistuu parkkipaikalta jo ennen seitsämää ja palaa vasta iltaseitsemän jälkeen? Miksi päätyasunnossa asuva postinjakaja ei jaa postia omalle seudulleen ja saako työnantajan omistamalla polkupyörällä ajaa työajan ulkopuolella?

Tiedon janoaminen ei ole pysähtynyt pelkästään naapurustoon vaan Miehemme Maailmalla on ottanut myös nykytekniikkaa avukseen ja lueskellut Yhdysvaltojen sotasalaisuuksia internetin ihmeellisestä maailmasta Wikileaks-sivustolta. Hiljattain sivuston perustaja, nykyään vaarallisen liki Halsuaakin asuva, Julien Assange kertoi, että lisää paljastuksia on tulossa Venäjän ja Kiinan hallituksen menettelyistä.

Jos näinkin pikkuruiset valtiot joutuvat paljastusten kohteiksi niin kuinka kauan Halsualla on aikaa ennen kuin paljastuksia tippuu? Pitääkö kunnanvaltuuston turvallisuustoimikunnan tiedotusosaston mediapäällikön polttaa leikkikentän kupeessa pöytäkirjakokkoa? Paljastuuko Surmanajajan kirjoittaja? Paljastuuko Miehemme Maailmalla? Sanan lukijoilla voi koittaa vielä aikainen joulu!

Siinä mietittävää, mutta sillä aikaa Kalliokosken Sana voineekin järjestää äänestyksen Vuoden Kyttääjästä Halsualla.