Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2004 / 08


(1)Pääkirjoitus
(2)Keskustan ilme muuttuu
(3)Viikko Halsualla
(4)Ulkomaan musiikkitoimitus Red Hot Chili Pepperssin tunnelmissa Hyde Parkissa
(5)Helsinginkirjeenvaihtaja suomalaisnaisten ahdistelemana Tallinnassa
(6)Tatuointikuumetta Halsuan harjulla
(7)Juhlien kesä jatkuu
(1) Verkot veteen
Luettu 1444 kertaa

Suomessa erilaisten allergioiden määrä on lisääntynyt. Tutkimuksen mukaan tämä johtuu liiallisen kliinisistä asuinsijoista. Siivoushullut ihmiset imuroivat ja pesevät lattioitaan päivästä toiseen. Samaan aikaan erilaisten kemikaalien käyttö on moninkertaistunut, joten ei ihmekään, jos aivastusvyöryt rientävät niskasta toiseen. Nykyään moni talous peseekin omat verkkonsakin!

Yhtä aikaa edellisen ilmiön kanssa nettiriippuvuus on lisääntynyt. Tutkimuksen mukaan jopa kahdella prosentilla käyttäjistä ilmenee haitallista riippuvuutta. Armeijassa ikäluokista osa joudutaan lähettämään takaisin kotiin addiktoitumisen tähden. Internet voi siis auttaa meitä pääsemään armeijasta eroon lähivuosina!

Siivoushulluus ja nettiriippuvaisuus näyttäisivät olevan selvässä yhteydessä. Kun kotona sisällä ollaan ylikliinisiä, saastaiseen ulkoilmaan ei haluta enää mennä ja näin ollen ihmiset viettävät yhä enemmän aikaa koneidensa ääressä. Esimerkiksi Kalliokosken Sana on äärimmäisen nettiriippuvainen. Emme lähde pois verkosta ihan noin vain! Yksi osatekijä on varmasti erinomaisen siisti työympäristömme. Ei netissä pölyhiukkasia leiju, vaikka jokunen virus voikin joskus tulla vastaan. Oi Sanan puhtautta!

Jarno Hietalahti