Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2007 / 02


(1)Pääkirjoitus
(2)Ovet kiinni
(3)Huipputiedettä Halsuan metsissä
(4)Halsuan diplomaattisten suhteiden luominen Sveitsiin
(5)Äänestystahti jatkuu vilkkaana
(6)Arkunlautojen kolinaa Kivojalla
(5) Äänestystahti jatkuu vilkkaana
Luettu 930 kertaa
Jarno Hietalahti
Sanan toimitus

Kalliokosken Sanan lanseeraama "Vuoden halsualainen 2006" -äänestys on ollut uskomaton menestys. Äänestäjät ympäri Suomea ovat halunneet ylistää halsualaisosaamista. Suosio on yllättänyt jopa äänestyksen järjestäjät ja äänivyöry on tukkinut hetkittäin vastaanottopalvelimet.

- Ääniä on tullut kymmenittäin, mikä on varsin uskomatonta. Yhä hämmentävämpää on, että vain vähän yli puolet äänistä on tullut oman suvun jäseniltä. Joku voisi pitää tätä sisäsiittoisena, mutta eihän se sitä ole laisinkaan. Koska Halsualla kaikki ovat sukua toisilleen, on ääniä täytynyt tulla valtavasti myös kylän rajojen ulkopuolelta, laskeskellaan Kalliokosken Sanan toimituksessa helmitaulun avulla.

Toimitus ei ole ollut lainkaan varma koneidensa suorituskyvystä ruuhka-aikoina, joten äänestysaikaa on päätetty jatkaa. Äänestys ratkeaa vasta maaliskuussa ja ääniä on mahdollista antaa aina seuraavan numeron ilmestymiseen asti. Aiemmin lehdestä tiedotettiin, että äänestysaika loppuisi helmikuun lopussa.

- Lisäaika on välttämätön. Olemme huomanneet, että kaikki halsualaiset eivät vielä ole äänestäneet emmekä totta vieköön halua hävitä äänestysprosentissa eduskunta- tai presidentinvaaleille! Vaikka ääniä on tullut odotettua enemmän, on edelleen vedottava ihmisten kansalaisvelvollisuuteen. Kenen joukoissa seisotte?

Toimituksen tiloista painotetaan, että äänestysoikeus ei rajoitu halsualaisiin vaan kaikki tämän jutun lukijat ovat äänioikeutettuja. Äänestää saa tosin vain ja ainoastaan halsualaisia. Vaikkakaan halsualaisuutta ei ole toistaiseksi määritelty sen tarkemmin.

Äänensä voi antaa osoitteeseen toimitus@kalliokoskensana.com. Mukaan tarvitsee liittää vain ehdokkaan nimi mahdollisine perusteluineen. Vain yksi ääni per sähköpostiosoite sallitaan.