Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2007 / 01


(1)Pääkirjoitus
(2)Politiikan suurtekijät
(3)Talouselämä
(4)Kulissien voimavarat
(5)Urheilijat
(6)Vanha vuosi kului loppuun, uusi tuli tilalle
(7)Talvi yllätti lähikylien nuoret automiehet
(8)Eikö toinen maailmansota olekaan ohi
(5) Urheilijat
Luettu 951 kertaaUrheilijakategoria on tällä kertaa poikkeuksellisen kova. Vaikka yksittäiset saavutukset Halsuan nimissä ovat jääneet aina vain vähemmälle, kokee halsualaisurheilu parhaillaan valtavaa nostetta. Jopa kolme pesäpalloilijaa on tyrkyllä vuosien tauon jälkeen superpesikseen alkavalla kaudella. Pesäpalloilijoiden vaarallisin haastaja löytyy kuitenkin kentän laitamilta.

Karhulahti Eetu

Pesäpalloehdokkaista nuorin. Karhulahti on viimeisin HaVe:ssa pelannut sankari supermiehistämme. Kirin harjoitteluringissä vahvan talvikauden myötä Karhulahti on hypännyt suoraan numeroa suurempiin piikkareihin. Ehdotonta halsualaiseliittiä.

Kauppinen Riku

Kouvolan tulevan kauden suurin Toivo. Kauppinen on tehnyt viime vuosina hyvää työtä Lahdessa, minkä myötä Kouvola nappasi miehen riveihinsä. Pallonlyöjien toinen kohuhankinta Toni Kohonen jäänee tulevan kesän peleissä halsualaispallotaiteilijan varjoon.

Salmela Jukka

Superpelaajistamme vanhin. Vaikka Salmela ei ole enää vuosiin pelannut Halsuan riveissä, on Jyväskylän Kiri ehdottomasti superin halsualaisin joukkue. Tämä pesäpallosankari on tehnyt vankkumatonta työtä pitkään nostattaessaan halsualaispollia kauas jopa takalinjojen taakse.

Villiari

Kisan lähes musta hevonen. Tässä kohden lukijoille huomautettakoon, että vuoden halsualaisen ei tietenkään tarvitse olla ihminen. Villiari on noussut hurjaan kiitoon viimeisimmissä starteissaan ja eläin on tuonut halsualaisuuden ihmisten tietoisuuteen ympäri maata. Villiari lienee kohta Halsuan kovin veronmaksaja, mikäli hevosten suhteen verotusta ei poisteta (kuten tehtiin koirien kanssa).