Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2007 / 01


(1)Pääkirjoitus
(2)Politiikan suurtekijät
(3)Talouselämä
(4)Kulissien voimavarat
(5)Urheilijat
(6)Vanha vuosi kului loppuun, uusi tuli tilalle
(7)Talvi yllätti lähikylien nuoret automiehet
(8)Eikö toinen maailmansota olekaan ohi
(2) Politiikan suurtekijät
Luettu 978 kertaaHalsua on tunnettu kivenkovasta otteestaan politiikkaan. Rautaista tietoa ja taitoa löytyy ympäri kylää. Läheskään kaikki valtapelien taitajat eivät tänä vuonna listalle päässeet. Kalliokosken Sana joutui valikoimaan vain muutaman hurjimman tekijän, jottei ehdokaslista jäisi kokonaisuudessaan liian yksipuoliseksi.

Kalliokoski Matti

Matti Kalliokosken nimitys Ilkan uudeksi päätoimittajaksi yllätti monet, mutta Halsualla miehen kyvykkyys tiedettiin jo pitkään. Tuleva pesti tulee olemaan Kalliokoskelle epäilemättä haasteellinen, koska Etelä-Pohjanmaa tiedetään monin tavoin Keski-Pohjanmaata raastavammaksi työympäristöksi. Jo ennen töiden aloittamista on luotto Kalliokosken osaamiseen vahva ja hän tulee taistelemaan tiukasti vuoden halsualaisen tittelistä.

Lindfors Kalevi

Halsuan rautainen kunnanjohtaja. Lindforsin kunniaksi voidaan lukea Halsuan itsenäisenä pysyminen näinkin valtavien yhdentymispaineiden keskellä. Valistuneita lukijoitamme onkin turha muistuttaa siitä, että Lindfors on hallinnut Halsuaa kauemmin kuin Kekkonen aikoinaan Suomea.