Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2004 / 06


(1)Pääkirjoitus
(2)Jussilaiset juhlittu
(3)Pengerviljelyksiä kirkkoharjulle
(4)Pohjoismaiden mestari Halsualle
(5)Haapala loppuu
(6)Humalainen autokuski riehui Kotipesällä
(7)Kouluttajat loman pariin
(8)Liekit eivät laannu
(9)Jalkapallokauden avajaiset Halsuan ylikylän areenalla
(4) Pohjoismaiden mestari Halsualle
Luettu 953 kertaa
Jarno Hietalahti
Jyväskylä

Ulkomainen vedonlyöntfirma järjesti kevään mittaan Pohjoismaiden mestaruuskisan pokerissa. Halsualaissyntyinen nuori voitti kilvan Jyväskylästä käsin. Nyt poika on muuttamassa synnyinsijoilleen rahasaaliinsa kera.

-Palasin elvyttämään voittorahoillani Halsuan taloutta. Kisa oli kova, mutta strateginen osaamiseni oli ylivoimaista. Voittosummalla aion ostaa monenmoista tavaraa eri yrityksistä ja toivon, että Halsua herää taas henkiin, kommentoi pokerihai.

Pokerikisassa oli yli 300 osanottajaa Ruotsista, Norjasta, Tanskasta ja Suomesta. Suomalaisvoittajasta tuli vedonlyöntifirmankin sankari, sillä turnausvoittajaksi oli panostettu pääosin muita maita. Tuntikausia kestäneen väännön jälkeen olo oli helpottunut:

-Oli mukavaa huomata olevansa paras tässäkin asiassa. Tottahan siinä kahvikuppi meinasi hiukan täristä, eikä jännitykseltä unta saanut hetkeen. Nuorille haluan muistatuttaa, että adrenaliini on Halsuan ohella parasta huumetta!

Vielä ei tiedetä, miten kunta aikoo muistaa suuren saavutuksen tekijää. Viimeisimmästä halsualaisarvokisamenestyksestä on jo aikaa. Arvailuissa on mainittu muiden muassa patsas ja tontti.