Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2003 / 10


(1)Pääkirjoitus
(2)Sana valloittaa
(3)Armeijatarinoita
(4)Myrsky koetteli Halsuan lähikyliä
(5)Tanssien komeus hätkähdytti
(6)Pyörätehtailijan haastattelu
(7)Karaoke mellakan partaalla
(2) Sana valloittaa
Luettu 856 kertaa
Jarno Hietalahti
Halsua

Kalliokosken Sana on aloittanut maailmanvalloituksensa. Keskipohjanmaassa olleen jutun jälkeen lehtemme levikki tuplaantui hetkessä. Kyselyjä on tullut niin vasemmalta kuin oikealta. Valtavasta paineesta johtuen johtokunta on pohtinut uuden nettiversion käyttöönottoa. Uusi versio takaisi helpomman rekisteröinnin ja kätevämmän käyttämisen. Verkkovastaavamme suunnittelee asiaa parhaillaan.

Lehtemme ennakoidun paisumisen jäljiltä Sana aikoo pesiytyä yhä syvemmälle Halsuan päättäviin elimiin. Kunnan hallitukseen ei sentään vielä olla ryntäämässä, mutta vireillä on koko Nuorisoseuran kaappaus. Nyt johtokunnassa istuu vakinaisena jäsenenä sarjakuvailijamme, varajäsenenä itse toimitusjohtoja. Tulevassa syyskokouksessa on huhujen mukaan luvassa suuria muutoksia hallitseviin elimiin! On jopa ounasteltu, että Kalliokosken Sanan edustajat saisivat äänienemmistön. Halsuan tulevaisuus näyttää lupaavalta!

Kalliokosken Sanan leviäminen näkyy olevan suorassa yhteydessä Halsuan paisumiseen. Turusta on löytynyt Kurkisuo! Seudulta etsitään nyt kuumeisesti skantsilaisia, joita kuulemma suomaastoissa elelee.