Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2005 / 07


(1)Pääkirjoitus
(2)Pesäpallohulluutta Halsualla
(3)Lestadiolaisuustulva kylillä
(4)Heiluttaako häntä koiraa?
(5)Yhtä juhlaa Halsua-viikolla
(6)K-Market Halsua avattu
(7)Provinssirockin sivuvaikutukset Kirkonkylällä
(8)Lakko Halsualle!
(9)Ilmastomuutos etenee
(10)Pyöräjengin loppu arvailtua lähempänä?
(2) Pesäpallohulluutta Halsualla
Luettu 926 kertaa
Jarno Hietalahti
Halsua

Halsuan pesäpallokaarti on saanut kuukauden aikana haluamansa. Laajaa suosiota niittävän ykkösjoukkueen HaVen unelmat ovat toteutuneet ainoastaan Käpylän pesäpallopyhätössä. Kotiotteluista vain kaksi on pelattu Halsualla, tuloksena täydet sata prosenttia joukkueen pisteistä. Järvenpää ja Köyliö olivat helppoa niitettävää, kumpikin jakson verran.

Riemastuneet Halsuan ikikannattajat vaativatkin nyt kaikkia kotiotteluita siirrettäväksi Vetelin Ruohopatilta pistesammon tykö. Vetelistä ei edes löydy yhtään selkeästi pesäpallon nimiin vannovaa ruokailupaikkaa. Halsualta sentään löytyy Kotipesä ja nousseen pistehuuman ansiosta keskustaan on avattu toinenkin pollikahvila.

Keskustan uusi kahvila on varustautunut kauteen hyvin. Tiloihin on saatu hankittua antiikkisia räpylälöydöksiä, joista Kalliokosken Sana puheli viime numerossa. Kahvikehdon nimikin on houkuttelevasti Kakkospesä. Kahvin luvataan olevan tummanpuhuvaa, jopa ruskeaa, jos joku asiakas kiinteistöön joskus vahingossa eksyy. Jokaiselle pallopäälle luvataan pallo käteen pyöriteltäväksi ja nisu toiseen kouraan rusennettavaksi.