Kalliokosken Sana Halsuan ja lähikylien asialla jo vuodesta 2002
 
Kalliokosken
Sana 2015 / 04


(1)Pääkirjoitus
(2)Vappumarssille ei myönnetty lupaa
(3)Talousarvion ylitykset hyväksytty
(4)JarMixin verkkokauppa uuteen aikakauteen
(4) JarMixin verkkokauppa uuteen aikakauteen
Luettu 523 kertaa
Jarno Hietalahti
Keskuskauppakamari

Kylän keskihujakoille pystytetty sekatavaratalo JarMix on tehnyt uuden valloituksen kaupan alalla. Maailmalla tätä nykyä kovassa huudossa oleva verkkokaupankäynti tekee tuloaan myös Halsualle, eikä kylän ylpeys jää tässä suhteessa globaalien kärkipuotien taakse.

Verkkoasiakkaiden ja muiden kalamiesten iloksi JarMixin kotisivuilta löytyy nyt reaaliaikainen jutustelumahdollisuus. Nykytrendikkyyttä uhkuen palvelun nimeksi on kirjattu Livezhat, mikä saattaa perinteisempää kaupankävijää kummastuttaa. Mutta pelko pois, eikä huolesta häivääkään, jutustelu soljuu liki kuin kauppiaan kanssa paikan päällä.

Turha lienee mainitakaan, että verkkosivuilta välittyvä tavaratarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin. On monen sorttista käsityötarviketta ja silkkikukkaa kevättä tuomaan. Tietysti myös ikisuosikit, potkukelkat, ovat näyttävästi tarjolla etusivulla.

Jos kuitenkin modernin maailman verkkokaupustelu vierastuttaa, voi kivijalkapuodissa käydä asioimassa arkisin yhdeksästä viiteen. Lauantaisinkin kauppa on auki kolmeen asti.